Dameshorloge kopen: Tips

post-img

Dameshorloge smalle polsDameshorloge smalle pols kopen

Heb je een smalle pols? Dan kun je hier rekening mee houden wanneer je een dameshorloge gaat kopen. Een brede kast met een brede horlogeband zal niet staan om jouw pols. Een horlogekast met een kleine diameter zal echter een stuk eleganter staan om een smalle pols.

Verder lezen

post-img

Dameshorloges met een leren band zijn zeer stijlvol. De één vindt schakels mooi en de ander kiest liever voor een leren band. Het voordeel van een leren band is dat deze ook gedecoreerd kunnen worden met mooie patronen. Zo  heb je bijvoorbeeld een leren horlogeband met panterprint.

Leren banden voor horloges zijn er in vele kleuren zoals; wit, zwart, bruin, roze en blauw. Je kunt kiezen voor een stijlvol smal leren bandje of voor een brede leren band. Verder lezen

post-img

Over de prijzen van horloges kan je eindeloos discussiëren. wat de één duur vindt, zijn voor de ander de kosten niet. Waar sommige vinden dat een duur horloge zonde van het geld is, zien anderen het niet alleen als een prachtig bezit maar ook als een waardevolle investering. Wat ieder zijn mening ook is: wat een horloge kost kan enorm verschillen.

Verder lezen

post-img

Wanneer je een horloge hebt besteld, dan krijg je er soms een hulpmiddel bij om zelf een aantal schakels te verwijderen. Zo kun je vrij eenvoudig zonder naar een juwelier te gaan je horlogeband verkleinen. Zo’n hulpmiddel wordt weleens een watchtool genoemd. Deze wordt alleen meegeleverd als de schakels zijn verbonden met pinnetjes. Wanneer de schakels met schroefjes zijn verbonden dan wordt er helaas niet zo’n hulpmiddel meegeleverd. Dit is hoe je een horlogebandje met schakels kan verkleinen zodat je horloge weer goed om je pols zit.

Verder lezen