Dameshorloge leren band

Dameshorloges met een leren band zijn zeer stijlvol. De één vindt schakels mooi en de ander kiest liever voor een leren band. Het voordeel van een leren band is dat deze ook gedecoreerd kunnen worden met mooie patronen. Zo heb je bijvoorbeeld een leren horlogeband met panterprint.

Leren banden voor horloges zijn er in vele kleuren zoals; wit, zwart, bruin, roze en blauw. Je kunt kiezen voor een stijlvol smal leren bandje of voor een brede leren band.

Dameshorloge Zwart leren band

Wanneer je denkt aan leer dan denk je vaak aan zwart leer. Wil je een dameshorloge met zwart leren band kopen? Bekijk dan hieronder een selectie van horloges met zwart leren horlogebandjes. Uiteraard hebben we ook horloges in de collectie met andere kleuren leer.

Dameshorloge bruin leren band

Ook populair zijn de dameshorloges met bruine leren bandjes. Ook dit staat stijlvol en valt altijd te matchen met je outfit. Een dameshorloge met bruine leren band staat bijvoorbeeld altijd leuk bij je blauwe spijkerbroek. Bekijk op dameshorlogekopen.nl de meest trendy horloges, ook met leren band!

Doorzoek ons assortiment op leer

Wil je nog meer horloges bekijken met leren band? Gebruik de zoekfunctie en zoek op “leren” of klik op de knop hieronder om direct de webshop te doorzoeken. We hebben vele dameshorloges in de collectie met leren bandjes. Van wit leren bandjes tot aan zwart leren band, en alles daartussenin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *